Blog powered by Typepad

karibiens kök

Statcounter


« Igen. Och igen. | Main | Som vi älskar »

januari 06, 2011

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Gökboet

Va duktig och företagsam du är! När jag läser ditt inlägg börjar jag nästan dreggla..... Det ser vääääldigt gott ut! Önskar jag fixade sån't!

karibien

Ta hjälp! Eller be mannen i ditt liv göra saften ;) Det är inte svårt alls att göra den här saften! Riva skal, koka sockerlag och pressa juice. Sila. Punkt. Inget koka, passa, skumma.

Det är det där med att ta sig för. Och att hålla ut, inte bli distraherad och börja med nåt annat. Fast där hjälper ju bapelsinerna själva till. Ta fruktstund och hugg in på en halva eller två när orken tryter. Visst blir man nyfiken på hur saften smakar?

Den är löjligt god. Faktiskt. Syrligt söt, fräsch, en anings aning bitterhet. En liten association till passionsfrukt. Perfekt till vuxet saftkalas! Jag har inte prövat saften på barn, men jag tror att den går hem där också!

Arbetet blir förstås roligare om man delar det med någon :) Efter att ha gjort jobbet med ett litet ciseleringsjärn (se bild på den andra bloggen) säger jag att ett nytt, vasst, rivjärn kommer att göra jobbet betydligt enklare.

The comments to this entry are closed.