Blog powered by Typepad

karibiens kök

Statcounter


« Tutti e frutta! | Main | Nötig njutning »

oktober 06, 2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Gökboet

Du skriver så otroligt bra! Allt går rätt in i mitt hjärta och läsningen gör visserligen ont, men jag önskar att jag var lika duktig och modig som du!
Det känns väldigt bra att läsa om er förändring åt det bättre hållet, dels tack vare Boendestöd, men framför allt erat mod, eran kämparanda och er tro på att det ska komma bättre dagar, vecko, månader osv.
Och du: Skoskydden var nog bara lathet av vederbörande! Ingen ursäkt alls men kanske en förklaring... Jag hade nog också reagerat som du gjorde!

Kram på er tappra tjejer!

M

VÄLDIGT märkligt beteende! skoskydd? man undrar ju vilken artighets & vett och etikett - resektkurs denna människa har gått :)

wettexvarlden

Som vanligt har du de rätta orden. På allt. Du är verkligen fantastisk på att uttrycka dig. Fantastiskt är också att ni gjorde det, bjöd in! Jag förstår precis känslan men du kan uttrycka den bättre.
Om du orkar tycker jag att du ska ta upp det där med skoskydden med någon av de andra. Någon du har förtroende för. Ärligt talat tycker jag att den människa skulle ha sig en smäll, det var ett grovt övertramp. Jag blir förbannad å dina vägnar. Lindrigt sagt.
Hoppas det blir lite, lite lättare nu när du vet att du/ni överlever. Att himlen inte ramlade ner som jag brukar säga när jag diskuterar svåra saker med ungarna. De minns inte Höna Pöna och det gör kanske inte du heller. Den lilla hönan som sprang runt och var rädd för att himlen skulle ramla ner om hon inte hann/kunde göra det ena eller andra. Det visade sig att inget hände och hon slutade vara rädd. Förenklat men ändå, du fattar vad jag menar.

Du är en bit på väg nu, det är bra och fint. Små trevande steg men det är STEG. Jag sitter här och tänker på dig.
Många kramar!

karibien

Underbara människor, måste bara skynda mig att skriva det innan jag stänger ner datorn och går hem. Ni anar inte hur glad jag blir över att ni berörs av det jag skriver :D

The comments to this entry are closed.