Blog powered by Typepad

karibiens kök

Statcounter


« Hormoner, porrpung och sängläge | Main | Ingen rast, ingen ro »

augusti 13, 2010

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

wettexvarlden

OK, nu tänker vi såhär; NEJ finns inte. Det är ett negativt ord. Sådant som är negativt tar ju liksom bort sig själv. Minus i matten om du minns(själv kan jag inte ett skit om just det...)?
Visa hur mycket du behöver hjälp. Inga muskler. I värsta fall får du överdriva (det gör många andra) så att de verkligen SER och FÖRSTÅR hur det är.
I annat fall skicka dem till mig så ska jag "ta i lag med dem" som min käre far alltid sa...

Jag håller tummarna! Alla mina kramar till dig!

Malle

Ja det är modigt och starkt att be om hjälp när man behöver. Inget annat! Stor kram

karibien

En sak som verkligen är positivt är att vi nu får hembesök. Så himla skönt att bara kunna peka på disken som är odiskad, flyttkartongerna i vardagsrummet, tavlorna som fortfarande står lutade mot hallväggen, travarna med försäkringsbrev och räkningar som inte sorterats in i pärmar, ikeakartonger med möbler som inte monterats. Enklare att visa än att försöka förklara.

Samtidigt som jag är fascinerad av hur snabbt och smidigt det gått att få träffa nån - hemma dessutom - när jag slussats till den här enheten är jag skitförbannad över att det var så jävla trögt förra gången. Att den kvinnan bara rakt av sa att boendestöd var uteslutet, det får bara personer med vissa funktionsinder enligt LSS och missbrukare. Att det inte gav mig ett formellt beslut - än mindre talade om att det faktiskt inte var hon som skulle fatta beslutet - utan bedömning och beslut görs på den enhet jag nu slussats till.

Jag hoppas, hoppas, att det går vägen, att vi får stöd!

Och jag är tacksam för alla hållna tummar och kramar tillbaka!

Hedda

Hittade din blogg idag. Hoppas allra hjärtligast att du ska få den hjälp som du behöver!

karibien

Tack alla - och välkommen hit Hedda!

I dag var besöket (skriver mer när jag lyckats samla tankarna) och nu återstår att hålla tummar och tår tills vi får besked om beslutet - ca en vecka.

The comments to this entry are closed.