Blog powered by Typepad

karibiens kök

Statcounter


« Kanalen | Main | Dålig journalistik »

november 14, 2009

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

den blyga

Heja, heja!
Det är ju faktiskt så, att precis som med mässlingen och polio, de flesta överlever till full hälsa
MEN
Tillräckligt i övrigt friska individer kan bli allvarligt sjuka eller dö, för att en massvaccination är "det rätta"
NU
när vi har kompetensen!
Jfr
http://vikeningarna.blogspot.com/2006/03/farsot_114303431129024050.html
500 miljoner blev sjuka i Spanskan - 20-40 miljoner dog...

karibien

Det kollektiva minnet om hur farlig flunsan kan vara synes emellanåt vara farligt kort. Skrämselrubriker tar snabbt platsen som rådande auktoritet. Jag hör ju hur jobbarkompisar och andra reagerar. Jo jag vet att vår smittskyddsläkare sa... men nu läste jag i tidningen... Det är inte lätt att navigera bland alla uttalanden som görs. Hur ska man veta om en artikel för och en mot väger lika tungt? Om professor ditten eller forskare datten har mer rätt? Jag resonerade att om experterna på landets myndigheter som ska skydda oss säger vaccinera så tror jag på dem. Gissar att mot-rösterna är färre eller inte har lika stort vetenskapligt stöd.

den blyga

"Jag resonerade att om experterna på landets myndigheter som ska skydda oss säger vaccinera så tror jag på dem."
BRA!
Vi som växte upp med Viktor Rydberg i Hitlers skugga med morgonbön varje dag fick ju mera "basic trust" än dagens postmodernistiskt övergivna generationer.
Det började ju 1968 i större skala, Sven Melander har gjort en underbar sketch på hur journalisterna medvetet hela tiden ifrågasätter auktoriteter - det finns ju alltid "men en forskare i Australien" att ta till....

den blyga

Intressant:
EFTER det att jag skrev kommentar 2 om att bli kallad fascist läste Jag igenom länken om David Eberhards bok och upptäckte att någon som kallar sig Lena skrivit en kommentar 9 oktober:
Intressant:

Lena skrev 9 oktober
"han verkar vara en hemsk och läskig människa, men en i grunden taskig människosyn. han borde pyssla med något annat, typ högerextremism. det verkar mer hans grej än att läka människor-som han är oförmögen till."

Ett bevis så gott som något på mitt påstående.

The comments to this entry are closed.